Welkom bij Style Cycles Fietsplezier
Style Cycles Fietsplezier
fietsbanner
fietsbanner


 

fietsbanner

 

Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 

Style Cycles Passewaaij
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl

fietsbanner
fietsbanner

Onze werkplaats


In onze moderne werkplaats hebben we ruimte, geavanceerd gereedschap en moderne apparatuur om alle soorten A-merken fietsen te repareren en te onderhouden. Daar hoort ook het testen en onderhouden van accu’s en motoren van e-bikes bij in ons speciaal ingerichte e-bike testcenter. We zijn aangesloten bij de BOVAG en bieden op het onderhoud garantie volgens de BOVAG-richtlijnen. De werkzaamheden worden verricht door onze vakkundige, gecertificeerde fietstechnici, die jaarlijks worden bijgeschoold met de technieken van nu.
 

Gecertificeerd
Onze monteurs zijn volledig gediplomeerd, worden regelmatig bijgeschoold en beschikken over de modernste apparatuur en gereedschappen om je fiets vakkundig te repareren en van onderhoud te voorzien.

E-bike testcenter
Voor de elektrische fiets hebben we een speciaal E-bike testcenter ingericht.
Hier kunnen we o.a. accu's testen op spanning en capaciteit en indien gewenst ook voorzien van een testrapport.

BOVAG
Wij zijn aangesloten bij de Bovag. Op onze reparaties krijg je garantie volgens

Onze merken

Alpina
Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen
Batavus
Voor onze ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. We hebben al deze kenmerken in verschillende gradaties in onze fietsen verwerkt.
Carqon
Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Kalkhoff
Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.
Pegasus
Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang ons doel. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. En we stellen de wensen van onze klanten altijd voorop.
RIH
RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke E-bike, dus ook op de batterij en motor! Dan bedoelen we niet alleen garantie op materiaal- en/of productiefouten, als een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden zal RIH ook de portokosten op zich nemen.
Sparta
Met trots laten we je kennis maken met ons nieuwe assortiment e-bikes en fietsen. De nieuwe e-bike collectie zal, zoals je gewend bent van Sparta, weer bol staan van een aantal mooie innovaties.
Urban Arrow
Bij Urban Arrow willen we koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Onze designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. We passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010.