Welkom bij Style Cycles Fietsplezier
Style Cycles Fietsplezier


Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 (keuze 1)

Style Cycles Passewaaij 
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten

BOVAG richtlijnen


BOVAG garantie voor uw fiets

Op wat voor fiets u ook rijdt, van de allernieuwste racefiets tot een degelijke stadsfiets, u kunt altijd terecht bij de BOVAG-expert. Niet alleen voor het kopen van een nieuwe fiets, maar ook voor onderhoud en reparatie van uw fiets. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast staat het ook nog eens voor de zekerheid van BOVAG Garantie. 
 

Garantie op een tweedehandse fiets

Koopt u een gebruikte fiets van een particulier, dan weet u nooit zeker of u een kat in de zak koopt. De beste plek voor het kopen van een tweedehands fiets is dan ook de betere fietsenwinkel. De fietsen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en u krijgt uitgebreid advies. Kiest u voor een BOVAG-fietsenwinkel dan kunt u rekenen op 12 maanden aankoopgarantie.

BOVAG-aankoopgarantie geldt voor alle fietsen vanaf € 250,-. Doen er zich binnen twaalf maanden na de aankoop (bij normaal gebruik) gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan wordt uw tweedehands fiets kosteloos hersteld. 

Uw fiets laten repareren en onderhouden met garantie

Heeft u schade aan uw fiets of zoekt u een betrouwbare plek voor het onderhoud van uw fiets? Kies dan voor de BOVAG-fietsendealer. Dat levert u veel voordelen op:

1. U heeft recht op drie maanden BOVAG-reparatiegarantie.
2. U krijgt passend vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. Dit hoeft niet per se dezelfde soort fiets te zijn die u heeft weggebracht.
3. Onderhoud en reparatie wordt standaard uitgevoerd door goed opgeleide professionals die op de hoogte zijn van de laatste technieken.
4. We helpen u graag bij een verschil van mening met een BOVAG-expert.
 

Hulp bij klachten

Vanzelfsprekend moeten alle BOVAG-fietsenwinkels een klacht volgens de geldende voorwaarden oplossen. Het kan echter zijn dat u vindt dat de klacht niet goed genoeg opgelost wordt. In dat geval helpen we u graag. 

Onze medewerkers doen er alles aan om uw klacht of geschil onpartijdig op te lossen. Volgens een reglement dat vooraf aan beide partijen wordt voorgelegd, proberen we een aanvaardbare oplossing te vinden. Lukt dat niet, dan kunt u uw klacht of geschil voorleggen aan de Geschillencommissie. 

Onze merken

Alpina
Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen
Batavus
Voor onze ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. We hebben al deze kenmerken in verschillende gradaties in onze fietsen verwerkt.
Carqon
Carqon, voor jou en je kinderen. Carqon is er speciaal voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Onze bakfietsen bieden de kwaliteit, veiligheid en het comfort om onderweg zoveel mogelijk samen te genieten.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Kalkhoff
Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.
Levit
In 1991 begonnen we aan de rit van ons leven in de wereld van fietsen. Sinds die tijd hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan bij ons moederbedrijf BP Lumen uit Upice, Tsjechië. Daar hebben we ondertussen duizenden fietsen geproduceerd. En toch wilden we opnieuw beginnen, iets nieuws bouwen. Wij geloven dat e-bikes, fietsen en alles rondom fietsen het juiste medicijn is voor ons hectische leven. Een fiets die mensen helpt zich beter door drukke steden te verplaatsen, hun vrije tijd met meer plezier door te brengen en veiliger op avontuur te gaan.
Loekie
Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch, voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Misschien heb je zelf ook wel leren fietsen op een Loekie kinderfiets!
Pegasus
Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang ons doel. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. En we stellen de wensen van onze klanten altijd voorop.
RIH
RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke E-bike, dus ook op de batterij en motor! Dan bedoelen we niet alleen garantie op materiaal- en/of productiefouten, als een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden zal RIH ook de portokosten op zich nemen.
Sparta
Met trots laten we je kennis maken met ons nieuwe assortiment e-bikes en fietsen. De nieuwe e-bike collectie zal, zoals je gewend bent van Sparta, weer bol staan van een aantal mooie innovaties.
Urban Arrow
Bij Urban Arrow willen we koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Onze designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. We passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010.