Welkom bij Style Cycles Fietsplezier


Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 (keuze 1)

Style Cycles Passewaaij 
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl
 

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten


 

fietsbanner

Fietsverzekering


Wil je zorgeloos fietsen en schade of diefstal vergoed krijgen? Je kunt bij ons diverse soorten ANWB-fietsverzekeringen afsluiten, de Blijven Fietsen Fietsverzekering (Doorlopende fietsverzekering), en de 3- en 5-jaars fietsverzekering(Aflopende fietsverzekering). Daarmee hebben we altijd een verzekering die bij jouw nieuwe of gebruikte fiets past.
 

De voordelen van de ANWB-fietsverzekering:

 • Bij diefstal of totaalverlies, binnen drie* jaar direct een nieuwe fiets
 • Tot 3 of 5 jaar volledige aankoopbedrag vergoed bij diefstal
 • Prijsstijgingen zijn meeverzekerd
 • Geen eigen risico bij diefstal
 • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
 • Inclusief Verhaalrechtsbijstand en Ongevallen
 • Mogelijkheid tot ANWB - Pechhulp onderweg

* Bij de Blijven fietsen verzekering is dit vijf jaar.


De Blijven Fietsen Fietsverzekering (Doorlopende Fietsverzekering)

De Blijven Fietsen Fietsverzekering is vooral een slimme verzekering, waarmee je altijd goed verzekerd bent. Met de speciale Track&trace-zender kan je fiets na diefstal opgespoord worden. Lukt dit niet binnen 48 uur, dan krijg je het aankoopbedrag vergoed.
En vinden ze de fiets binnen 48 uur terug, moet deze wel in nieuwstaat zijn, anders krijgt u alsnog een nieuwe fiets!

Bij het betalen van de premie van deze doorlopende verzekering heb je de keuze uit een maand- of jaarbetaling. Je hebt tot 5 jaar recht op vergoeding van het aankoopbedrag bij diefstal, die je direct kunt melden via de speciale ANWB Fietsen app. Bovendien ben je optimaal verzekerd bij schade, rechtsbijstand en ongevallen én voor pech onderweg. Kortom een slimme & complete fietsverzekering!
 

De 3- en 5-jaars fietsverzekering (Aflopende verzekering)

De 3- en 5-jaars fietsverzekering is een vertrouwde en passende basisverzekering voor een vaste periode van 3 jaar. Je betaalt de premie in één keer en bent tot 3 jaar verzekerd van terugbetaling van je aankoopbedrag wanneer je fiets gestolen wordt.Je kunt bij deze verzekering ook voor de dekking Compleet kiezen, voor een periode van 3 of 5 jaar. In dat geval ben je ook verzekerd voor schade, rechtsbijstand en ongevallen. Bijbehorende accessoires kun je heel eenvoudig meeverzekeren.

Fiets gestolen?

Is je fiets gestolen of heb je schade en ben je verzekerd? Neem dan eerst contact met ons op. Wij kunnen je onder andere helpen bij:

 • Diefstalaangifte opvolgen bij de verzekering.
 • Aangifte en sleutels opsturen naar de verzekeringsmaatschappij.
 • Contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij over het verzekerde bedrag.
 • Een leenfiets ter beschikking stellen, totdat je nieuwe fiets geleverd wordt.
Nieuw!
<p>Wilt u direct genieten van een nieuwe tweewieler bij Style Cycles, maar komt het u niet gelegen om het volledige bedrag ineens te betalen? Kies dan eenvoudig voor gespreid betalen met&nbsp;SprayPay. Zo rijd jij bijvoorbeeld al op een nieuwe elektrische fiets <strong>vanaf &euro;49,95 euro per maand, of een gebruikte fiets vanaf &euro;9,- per maand!&nbsp;</strong></p>

Wilt u direct genieten van een nieuwe tweewieler bij Style Cycles, maar komt het u niet gelegen om het volledige bedrag ineens te betalen? Kies dan eenvoudig voor gespreid betalen met SprayPay. Zo rijd jij bijvoorbeeld al op een nieuwe elektrische fiets vanaf €49,95 euro per maand, of een gebruikte fiets vanaf €9,- per maand! 

Onze voorraad
<p>Samen in onze moderne en sfeervolle winkels, hebben we altijd een actueel en breed aanbod van gemiddeld zo&#39;n 120 nieuwe en&nbsp;70 gebruikte fietsen, met een uitgebreide collectie accessoires en onderdelen. Zo is er voor eenieder wat te vinden en te beleven op fietsgebied, ook als je spontaan komt binnenlopen.</p>

Samen in onze moderne en sfeervolle winkels, hebben we altijd een actueel en breed aanbod van gemiddeld zo'n 120 nieuwe en 70 gebruikte fietsen, met een uitgebreide collectie accessoires en onderdelen. Zo is er voor eenieder wat te vinden en te beleven op fietsgebied, ook als je spontaan komt binnenlopen.

Winterbeurt plannen?
<p>De winter komt er weer aan, het seizoen van gladde wegen, pekel op de weg en (misschien wel) centimeters sneeuw. Of het seizoen dat jij&nbsp;je fiets minder gebruikt.&nbsp;Tijd om je fiets een winterbeurt cadeau te geven!</p>

De winter komt er weer aan, het seizoen van gladde wegen, pekel op de weg en (misschien wel) centimeters sneeuw. Of het seizoen dat jij je fiets minder gebruikt. Tijd om je fiets een winterbeurt cadeau te geven!