Welkom bij Style Cycles Fietsplezier
Style Cycles Fietsplezier


Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 (keuze 1)

Style Cycles Passewaaij 
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten


 

fietsbanner

Style Cycles Fietsplezier is een begrip in Tiel en omstreken


Wij zijn een klantgericht team, dat servicegericht werkt en staan voor puur fietsplezier.

Door de brede en diverse kennis van ons team hebben wij een groot expertise op het gebied van fietsen. Aandacht, laagdrempeligheid en service daar hechten wij veel waarde aan. Graag helpen wij u, zoals wij zelf geholpen zouden willen worden naar de zoektocht van een nieuwe fiets, en alles wat hier bij komt kijken en daar nemen wij de tijd voor.

In onze moderne werkplaats hebben we ruimte, geavanceerd gereedschap en moderne apparatuur om alle soorten A-merken fietsen te repareren en te onderhouden. Daar hoort ook het testen en onderhouden van accu’s en motoren van e-bikes door ons goed opgeleide e-bike specialisten bij. 

We zijn aangesloten bij de BOVAG en bieden op het onderhoud garantie volgens de BOVAG-richtlijnen.

Onze team ontmoeten?


De werkzaamheden worden verricht door onze vakkundige, gecertificeerde fietstechnici, die jaarlijks worden bijgeschoold met de technieken van nu. 'Meet the team'! Komt u het zelf ervaren,  proeven & delen? U bent van harte welkom. Meet the team! 
 

Onze winkels

Winkel Tiel
<p>In onze moderne en sfeervolle, 450 m2 grote showroom hebben we altijd een actueel en breed aanbod van gemiddeld 120 nieuwe en 50 gebruikte fietsen, met een uitgebreide collectie accessoires en onderdelen.</p>

In onze moderne en sfeervolle, 450 m2 grote showroom hebben we altijd een actueel en breed aanbod van gemiddeld 120 nieuwe en 50 gebruikte fietsen, met een uitgebreide collectie accessoires en onderdelen.

Winkel Passewaaij
<p>Welkom bij onze vestiging op het winkelcentrum in Passewaaij, Ook hier weten we wat fietsplezier is. Voor jou en onszelf. Of je fietstocht nu een stukje vrijetijdsbesteding is of een rit naar de zaak op je leasefiets: fietsen moet plezierig zijn.</p>

Welkom bij onze vestiging op het winkelcentrum in Passewaaij, Ook hier weten we wat fietsplezier is. Voor jou en onszelf. Of je fietstocht nu een stukje vrijetijdsbesteding is of een rit naar de zaak op je leasefiets: fietsen moet plezierig zijn.