Welkom bij Style Cycles Fietsplezier


Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 (keuze 1)

Style Cycles Passewaaij 
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl
 

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten
Particulier

Privé leasen

 

Een nieuwe e-bike, stadsfiets of bakfiets op het oog? Leasefiets brengt die splinternieuwe fiets vanaf een vast bedrag per maand binnen handbereik.

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast laag bedrag per maand? Een slimme keuze! Fietsen is namelijk gezonder voor je én je hebt minder last van files. Bovendien is fietsen met een leasefiets nóg interessanter geworden door de versimpelde fietsregeling die sinds 2020 van toepassing is. Hierdoor is zo’n fiets veel aantrekkelijker geworden, omdat je eenvoudigweg voor een vast maandbedrag op een leasefiets naar je werk fietst. En dat doe je fluitend, want het onderhoud en reparaties zijn inbegrepen, net zoals de zekerheid van een fietsverzekering. En met de pechhulp kun je altijd weer verder!

Is je werkgever nog niet zover? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de leasefiets als private lease met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.

Of toch zakelijk leasen?


Leasefiets stelt zzp’ers, ondernemers, organisaties en bedrijven in staat om cargo bikes, bezorg- en bedrijfsfietsen te leasen. Ook kunnen werkgevers met hun zakelijk fietsabonnement een leasefiets van of via de zaak aanbieden.
 

Meer weten?

Lees meer over onze partners en aanbieders:

Hellorider
<p>Hello! We are Hellorider.&nbsp;En wij maken zakelijke fietslease makkelijk. Voor werkgevers en werknemers. Met helder advies vooraf, handige tools voor de implementatie in het bedrijf en persoonlijke ondersteuning waar nodig: samen maken we van het&nbsp;fietsplan&nbsp;een succes.</p>

Hello! We are Hellorider. En wij maken zakelijke fietslease makkelijk. Voor werkgevers en werknemers. Met helder advies vooraf, handige tools voor de implementatie in het bedrijf en persoonlijke ondersteuning waar nodig: samen maken we van het fietsplan een succes.

Friesland Lease
<p>Uw mobiliteitsbehoefte, ons maatwerk.&nbsp;Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Dankzij de inzet van 85 vakbekwame medewerkers is een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij.</p>

Uw mobiliteitsbehoefte, ons maatwerk. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Dankzij de inzet van 85 vakbekwame medewerkers is een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij.

Lease a bike
<p>Great minds lease a bike! Waarom een fiets leasen het verschil maakt?&nbsp;</p>

<ul>
	<li>Gewild extraatje</li>
	<li>Fitte werknemers</li>
	<li>Fiscaal voordeel</li>
	<li>Duurzame keuze</li>
</ul>

Great minds lease a bike! Waarom een fiets leasen het verschil maakt? 

  • Gewild extraatje
  • Fitte werknemers
  • Fiscaal voordeel
  • Duurzame keuze
BOVAG Fietslease
<p>Fluitend op de fiets? Stap nu op!&nbsp;Fietsen is gezond en met de fiets ben je in veel gevallen snel op je bestemming. Met een leasefiets ga je fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk. Bovendien profiteer je daarbij van maximale zekerheid.</p>

Fluitend op de fiets? Stap nu op! Fietsen is gezond en met de fiets ben je in veel gevallen snel op je bestemming. Met een leasefiets ga je fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk. Bovendien profiteer je daarbij van maximale zekerheid.

ANWB Fietslease
<p>De beste elektrische fietsen lease je bij ANWB.&nbsp;Inclusief Wegenwacht Fiets Service, flexibele voorwaarden en zonder eigen risico bij diefstal.&nbsp;</p>

De beste elektrische fietsen lease je bij ANWB. Inclusief Wegenwacht Fiets Service, flexibele voorwaarden en zonder eigen risico bij diefstal. 

LeaseGemak
<p>Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!&nbsp;</p>

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!