Welkom bij Style Cycles Fietsplezier


Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 (keuze 1)

Style Cycles Passewaaij 
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl
 

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten

Zakelijk leasen


Leasefiets stelt zzp’ers, ondernemers, organisaties en bedrijven in staat om cargo bikes, bezorg- en bedrijfsfietsen te leasen. Ook kunnen werkgevers met hun zakelijk fietsabonnement een leasefiets van of via de zaak aanbieden.

Steeds meer werkgevers ontdekken de voordelen van een fiets van de zaak voor werknemers. Een leasefiets is namelijk een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde. Fietsen is een duurzame manier van vervoer, het levert vaak een kostenbesparing op en het bevordert de vitaliteit. Als werkgever bespaar je op brandstof, kilometervergoeding, parkeerkosten en -ruimte en heb je niet te maken met een ingewikkelde werkkostenregeling (WKR), maar met een helder beleid. Bovendien is fietsen ook nog eens goed voor het milieu.

Versimpelde fiscale regeling


Vanaf 2020 is de fiscale fietsregeling versimpeld. Hierdoor is het voor werknemers veel eenvoudiger geworden om een fiets van de zaak ook voor privéritten te gebruiken. Voor een leasefiets heeft een werknemer een bijtellingspercentage van 7%. Een leasefiets kan aan een werknemer aangeboden worden naast een auto van de zaak of een ov-kaart. Op die manier kan een werknemer zelf bepalen wat het meest geschikte vervoermiddel is om naar het werk te komen.

Voordelen voor een werkgever:

 • Vitalere werknemers
 • Goede arbeidsvoorwaarde
 • Fiscaal interessant
 • Eenvoudig geregeld
 • Kwaliteit en deskundigheid van BOVAG-fietsdealer
 • Geen omkijken naar onderhoud, schade en pechhulp
 • Voldoet aan groeiende vraag naar milieuvriendelijk vervoer
 • Ook interessant voor een eigenaar, zzp’ers en dpa

Is je werkgever nog niet zover?


Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de leasefiets als private lease met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.

Meer weten?

Lees meer over onze partners en aanbieders

Hellorider
<p>Hello! We are Hellorider.&nbsp;En wij maken zakelijke fietslease makkelijk. Voor werkgevers en werknemers. Met helder advies vooraf, handige tools voor de implementatie in het bedrijf en persoonlijke ondersteuning waar nodig: samen maken we van het&nbsp;fietsplan&nbsp;een succes.</p>

Hello! We are Hellorider. En wij maken zakelijke fietslease makkelijk. Voor werkgevers en werknemers. Met helder advies vooraf, handige tools voor de implementatie in het bedrijf en persoonlijke ondersteuning waar nodig: samen maken we van het fietsplan een succes.

Friesland Lease
<p>Uw mobiliteitsbehoefte, ons maatwerk.&nbsp;Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Dankzij de inzet van 85 vakbekwame medewerkers is een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij.</p>

Uw mobiliteitsbehoefte, ons maatwerk. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Dankzij de inzet van 85 vakbekwame medewerkers is een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij.

Lease a bike
<p>Great minds lease a bike! Waarom een fiets leasen het verschil maakt?&nbsp;</p>

<ul>
	<li>Gewild extraatje</li>
	<li>Fitte werknemers</li>
	<li>Fiscaal voordeel</li>
	<li>Duurzame keuze</li>
</ul>

Great minds lease a bike! Waarom een fiets leasen het verschil maakt? 

 • Gewild extraatje
 • Fitte werknemers
 • Fiscaal voordeel
 • Duurzame keuze
BOVAG Fietslease
<p>Fluitend op de fiets? Stap nu op!&nbsp;Fietsen is gezond en met de fiets ben je in veel gevallen snel op je bestemming. Met een leasefiets ga je fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk. Bovendien profiteer je daarbij van maximale zekerheid.</p>

Fluitend op de fiets? Stap nu op! Fietsen is gezond en met de fiets ben je in veel gevallen snel op je bestemming. Met een leasefiets ga je fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk. Bovendien profiteer je daarbij van maximale zekerheid.

ANWB Fietslease
<p>De beste elektrische fietsen lease je bij ANWB.&nbsp;Inclusief Wegenwacht Fiets Service, flexibele voorwaarden en zonder eigen risico bij diefstal.&nbsp;</p>

De beste elektrische fietsen lease je bij ANWB. Inclusief Wegenwacht Fiets Service, flexibele voorwaarden en zonder eigen risico bij diefstal. 

LeaseGemak
<p>Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!&nbsp;</p>

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!