Welkom bij Style Cycles Fietsplezier

Rih Movenda

Prijs
€ 3.699,-
Specificaties
  • Framemaat: 54
  • Merk: RIH
  • Model: Movenda
  • Kleur: Matt Antraciet
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Tiel (Centrum)
Inruil van fiets mogelijk
Beschrijving

De Movenda is net als onze andere E-bikes in eigen huis ontwikkeld. Er is veel aandacht besteed aan het design waardoor de Movenda een fraai gestroomlijnd uiterlijk heeft.

De batterij is ingebouwd in het frame en kan via het display eenvoudig elektronisch worden ontgrendeld. Daarbij komt de batterij automatisch een stukje uit het frame zodat u deze aan de comfortabele handgreep eenvoudig kunt uitnemen. Met de royale capaciteit van 675 Wh (36.3V x 18.6 Ah) is bij gemiddeld gebruik een actieradius van 100 km reëel, bij gunstige omstandigheden zelfs ruim 150 km. De krachtige lader (4A) wordt geleverd met een handige opbergzak. Het laden van de batterij kan zowel in de fiets alsook los van de fiets. De voortgang van het laadproces wordt getoond in het fietsdisplay en middels de indicator in de batterij.


De krachtige RIH middenmotor is mooi geïntegreerd in het frame. Voor het fijn slijpen van het rijgedrag hebben wij gebruik gemaakt van onze jarenlange knowhow op het gebied van E-bikes. Dit heeft geresulteerd in een uiterst prettige rijervaring door een krachtige én vloeiende ondersteuning. De fiets beschikt over 3 verschillende rijprogramma's, cruise, control en een turbofunctie voor als u net even wat meer power wenst. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat deze op eigen kracht met u "meeloopt".

Het luxe kleuren display is gemakkelijk afneembaar en werkt als een startonderbreker. De fiets zal namelijk alleen met uw eigen display opstarten. Dat maakt diefstal van de fiets onaantrekkelijk. De rubberen bumper zorgt voor extra bescherming net zoals het meegeleverde displaytasje. Als u het display instelt op basis weergave, dan worden alleen de basis functies getoond en is de bediening erg eenvoudig. In de geavanceerde weergave zijn er extra mogelijkheden en instellingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld uw rit-statistieken van de afgelopen 20 dagen.

Het bedieningspaneel zit direct naast het handvat zodat u dit kunt bedienen terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Dankzij de verlichting in het bedieningspaneel is dit ook in het donker goed te bedienen. Via de USB-C poort in de displayhouder kunt u uw mobiele telefoon bijladen tijdens het fietsen. De Movenda is voorzien van een luxe afmontage met hoogwaardige componenten. De Enviolo versnellingsnaaf schakelt traploos zodat u altijd de juiste versnelling kunt vinden.

Dankzij de hydraulische schijfremmen kunt u de remkracht goed doseren met slechts weinig handkracht. Voor extra comfort zorgen de fraaie verende monoshock voorvork en de brede (47 mm) banden en de lage instap. Op alle onderdelen zit 3 jaar garantie, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Uitgerust met:
- RIH Middenmotor (90Nm)
- RIH Kleurendisplay
- 675Wh Accu
- Enviolo Traploze Naafversnelling
- Voorvork en Zadelvering

Deze fiets is verkrijgbaar in verschillende maten.

Specificaties
Merk RIH
Model Movenda
Modeljaar 2024
Kleur Matt Antraciet
Frametype Uni
Framemaat 54
Wieldiameter 28
Versnelling Traploos
Merk versnellingssysteem achter Enviolo
Merk versnellingssysteem achter Shimano
Merk rem voor Shimano
Versnelling systeem achterzijde City
Remsysteem achterzijde Hydraulische schijfrem, Flatmount
Remsysteem voorzijde Hydraulische schijfrem, Flatmount
Bruto gewicht 29.00
Netto gewicht 25.00