Welkom bij Style Cycles Fietsplezier


Style Cycles Fietsplezier
0344 61 21 96 (keuze 1)

Style Cycles Passewaaij 
0344 61 21 96 (keuze 2)

info@stylecycles.nl

Ma Gesloten
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vrij 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 17:00
Zo Gesloten
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner


 

fietsbanner

Fietsspecialist Style Cycles opent nieuwe winkel in Passewaaij!


Fietsspeciaalzaak Style Cycles Fietsplezier verhuist in winkelcentrum Passewaaij naar een nieuw pand. De nieuwe zaak is twee keer zo groot en krijgt een nieuwe inrichting en een ruimer assortiment. Daarnaast kun je nog steeds terecht in de vertrouwde winkel aan de Nieuwe Tielseweg.

In de extra vestiging in de wijk Passewaaij kon je al terecht voor fietsreparaties van verschillende merken en de aanschaf van accessoires. Maar de zaak wordt te klein en is daarom toe aan een ruimer onderkomen. In het nieuwe pand – nu zit de zaak nog op nummer 6, straks op 17 – tref je straks een ruimer assortiment accessoires, maar ook een collectie gebruikte stads- en kinderfietsen én een brede collectie nieuwe kinderfietsen in de grootte van 12 tot en met 26 inch.

Ook op zaterdag geopend! 


De nieuwe winkel is met een vernieuwde inrichting ook in een nieuw jasje gestoken, net als onze hoofdvestiging nabij het Tielse centrum. Een ander groot verschil en voordeel is het feit dat de tweede winkel straks ook weer op zaterdag geopend is. Hier zijn twee fietsspecialisten en een monteur in opleiding je straks graag van dienst.

Feestelijke opening met gave acties! 


Vanaf dinsdag 11 april gaat de huidige zaak in het winkelcentrum dicht. In de tussentijd kun je terecht op ons bekende adres aan de Nieuwe Tielseweg, waar je eventueel gebruik kunt maken van de haal- en brengservice tegen een kleine vergoeding.

Op donderdag 20 april is de opening op nummer 17. Om dit feestelijk te starten zijn er een aantal gave acties. Tijdens de opening krijgt iedere bezoeker een goodybag. Kinderen kunnen meedoen aan een kleurplatenactie om kans te maken op een kinderfiets ter waarde van 399 euro. En bij iedere aankoop word je aankoopbon bewaard, waarmee je kans maakt om het aankoopbedrag terug te winnen.


Dankbaar! 

,,We zijn trots, maar ook dankbaar dat we onze tweede winkel kunnen uitbreiden op een nieuw adres”, vertelt Rens Dingemans. ,, Als ondernemer blijft zoiets altijd een gok. Maar dit hebben we – zowel de klant als het team - echt samen gedaan. We hebben een brede klantenkring van jong en oud, als een afspiegeling van ons team. Ik behoor tot de jongere generatie, samen met mijn vader Danny en Wim van Baal, een vertrouwd gezicht dat al jaren in de winkel te vinden is. Met het vertrouwen dat er in ons familiebedrijf is hebben we dit kunnen realiseren.”