Fietszeker (extra garantie)

Verleng je garantie op fietsplezier met FietsZeker! 

Wil je langer dan de standaard fabrieksgarantie zeker zijn van fietsplezier met je e-bike? Kies dan voor de FietsZeker garantieverlenging! Daarmee geniet je bij Style Cycles zorgeloos en gegarandeerd van extra lang fietsplezier! 

Standaard beschikt je e-bike over 2 jaar fabrieksgarantie. Geen overbodige luxe, zeker omdat je e-bike uit een aantal duurzame, maar ook kostbare elektrische onderdelen bestaat. Maar wat als er iets misgaat aan de elektrische onderdelen in het derde jaar na aanschaf? Dan kun je voor een onaangename verrassing komen te staan als het gaat om reparatiekosten. Kosten die al snel op kunnen lopen tot zo’n 1000 euro!  

 

5 jaar garantie. 

Met de 3-jarige garantieverlenging van FietsZeker kun je zorgeloos genieten van extra fietsplezier. Want voor een meerprijs vanaf 6,95 euro per maand heb je in totaal maar liefst tot 5 jaar aanvullende garantie op alle elektrische onderdelen, bijvoorbeeld op een nieuwe accu of motor. Dat betekent 100 % garantie, en geen afschrijving!  

 

FietsZeker-mobiliteitspakket.

De voordelen van ons FietsZeker-mobiliteitspakket op een rij: 

  • Aanvullende garantie tot 5 jaar op accu, motor en alle elektrische onderdelen. 
  • 100 % vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. 
  • Geen afschrijving op je accu of motor.
  • Gratis vervangend vervoer bij iedere onderhoudsbeurt en/of reparatie. 

 

Fietsplezier met Style Cycles.

Fietsplezier is comfort en kwaliteit inéén, gekenmerkt door een goede fiets én betrouwbare onderhoudsservice. En dat is waar fietsspeciaalzaak Style Cycles voor staat. Style Cycles is sinds 2006 - met twee vestigingen en een 450 m2 grote showroom - dé (lease)fietsdealer en e-bikespecialist in Tiel en de wijde omtrek, met een eigen e-bike testcenter. Style Cycles is aangesloten bij de BOVAG en verzorgt het complete traject van aanschaf, onderhoud en reparatie van privé- en leasefietsen door een team van gecertificeerde fietstechnici. Meer weten? Kijk op www.stylecycles.nl 

 

Voor de verlengde voorwaarden klikt u hier


TerugDeel het met uw vrienden!


Facebook


Alpina
Batavus
Carqon
Cortina
Kalkhoff
Levit
Pegasus
Sparta
Urban Arrow