Sparta D-Rule M5Tb 5 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

De Sparta d-Rule M5TB is een zeer comfortabele e-bike om veel kilometers mee te maken. Deze elektrische fiets is geschikt voor de dagelijkse rondjes in de stad, of voor een plezierritje in het weekend. Je zit rechtop op deze fiets, waardoor je comfortabel en met controle kunt fietsen. De fiets is voorzien van een geveerde voorvork, die het comfort van de fiets verhoogt.

De Bosch Performance Line middenmotor zorgt voor een prettige ondersteuning tijdens het fietsen en is krachtig genoeg om jou snel van A naar B te brengen. Dankzij de centrale montage van de middenmotor en de centrale montage van de accu aan het frame ligt het zwaartepunt in het midden van de fiets, wat ervoor zorgt dat deze fiets zeer stabiel rijdt. Je kunt kiezen voor een 300, 400 of 500 Wh accu, afhankelijk van je wensen.

De Sparta d-Rule M5TB is voorzien van een Shimano Alfine 5 naafversnelling, om altijd de juiste versnelling te kunnen vinden tijdens het fietsen. De fiets is afgemonteerd met hydraulische schijfremmen, die ervoor zorgen dat je snel tot stilstand kunt komen onder alle weersomstandigheden. De hydraulische schijfremmen bieden voldoende remkracht en geven jou een veilig gevoel. De gegevens van je rit lees je eenvoudig af van het Bosch Intuvia display.
Specificaties

Staat:Nieuw
Merk:Sparta
Model:D-Rule M5Tb
Accu inbegrepen:
Accu oplaadbaar in fiets:
Accu verwijderbaar:
Display inbegrepen:
Display afneembaar:
Frametype:Dames
Versnellingen:5
Kleur:Chestnutbeige / Black Matte
Maat:57 cm
Wielmaat:28"
Modeljaar:2022
Art. nummer:42644
Garantie:24 maanden garantie
Voorraad:


Prijsinformatie

€ 2.999,-
Neem contact met ons op over deze fiets


Deze fiets staat in filiaal Tiel

Alpina
Batavus
Carqon
Cortina
Kalkhoff
Levit
Pegasus
Sparta
Urban Arrow