Elektrische fietsen

De elektrische fiets is voor jong én oud niet meer weg te denken. Het bereik, de actieradius, is met meer dan 200 kilometer groter dan ooit. De e-bikes worden steeds lichter en ook zonder gebruik van de accu kun je fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van e-bikes en voeren een breed assortiment. Daarin zitten de betere merken fietsen, accu’s en motoren, zoals Bosch, Shimano, E Motion, Impulse en Bafang.

Veel opties
Er is veel mogelijk op het gebied van elektrisch fietsen. Je moet bijvoorbeeld letten op het aandrijftype (voorwiel-, achterwiel-, of middenmotor), de aandrijfsoorten (ketting, riem of cardan), de actieradius en het model. Er zijn frames voor mensen tot 222 cm lang en 170 kilo zwaar. Maar er zijn ook extra lage instapfietsen en wielmaten van 26’’ voor kleine mensen. Een terugtrapversie kan ook. En wil je snelheid, dan hebben we de speed pedelec die 45 km/u haalt.

Goed advies
Welke e-bike voor jou geschikt is, hangt dus af van veel factoren en wensen. Het is van belang dat je je daarom goed laat adviseren over de juiste fiets. Een langere proefrit maken is geen probleem. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en alle mogelijkheden. Daarmee ben je altijd verzekerd van de juiste, op maat gemaakte keuze. Zo gaat plezierig fietsen (bijna) vanzelf.


Sortering:

Er is 1 fiets gevonden:

Sparta

Nieuwe Sparta d-Wiz Fold M7b 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische†bediening

Ä 2.549,-
Tiel
Alpina
Batavus
Carqon
Cortina
Kalkhoff
Levit
Pegasus
Sparta
Urban Arrow