Basil regenkleding

Nieuw! bij Style Cycles in het assortiment ‘Stijlvolle Basil Fietsregenkleding’.

Naast de prachtige collectie fietstassen & fietsmanden heeft Basil nu ook een gloednieuwe en zeer stijlvolle regenkleding collectie aan het assortiment toegevoegd.
Met deze stijlvolle regenkleding hoef je je minder zorgen te maken over de weersvoorspelling en meer over waar je heen gaat.
Kom het passen, voelen en bekijken bij ons in de winkel!

“I hope it’s going to rain today!”. Met de Basil fietsregenkleding, die bestaat uit drie lijnen, staat je niets meer in de weg om 365 dagen per jaar te gaan fietsen. Alle items uit de collectie zijn immers ademend, waterdicht en ook nog eens zeer stijlvol.
Vaak is regenkleding veel te groot, te warm, te zwaar en is het ook nog onmodieus & stijlloos.
Nou…. Basil  weet zich precies op deze aspecten te onderscheiden en combineert dit met een prachtig design! Waardoor je zelfs hoopt dat het gaat regenen! 

Verschillende modellijnen:
De nieuwe Basil regenkleding collectie bestaat uit drie modellijnen: 'Skane' ‘de active collectie’, 'Mosse' de Urban collectie en ‘Hoga’ de Comfort collectie.
Hieronder leggen wij u het uit;

Skane ‘The Active collection’:
Geen zweet als je op je werk aankomt. Je Basil Skane regenkleding ademt terwijl je fietst, net als jij! Gemaakt met de sportieve / woon-werk verkeer fietser in gedachten; met versteviging waar je die nodig hebt, slimme ventilatie en doordacht details om water uit zakken en ritsen te houden.
Dit is mede te danken aan het gebruik van het 2-way stretch materiaal, wat een elastisch en zeer licht materiaal  is.
De Skane regenkleding blijft op zijn plaats en is gesneden om je een bewegingsruimte te geven waar je maar wilt.
Er zit extra stof over de handen en schoenen om ze ook droog te houden. Idem bij de capuchon, die ook de mogelijkheid heeft van extra ruimte voor als u een helm draagt, de capuchon is namelijk instelbaar op de kraag. De Skane collectie.


Mosse ‘The Urban collection’:
Geïnspireerd door Scandinavische en Japanse stijlen, heeft Basil een tijdloos ontwerp gemaakt die in stijl blijft en goed functioneren. Je zult je goed voelen met ademende, matte stoffen die natuurlijk aanvoelen. Basil Mosse regenkleding laat je kleden om indruk te maken en om te fietsen! Je wilt niet alleen regenkleding die je beschermd tegen de regen, je wilt ook regenkleding die er goed uitziet. De Mosse kunt u altijd dragen, het lijkt namelijk niet op een regenjas, het kan ook de ideale tussenjas zijn voor naar werk, vrienden, door stad of andere fietsritjes. De serie bestaat uit parka’s (en bijpassende broeken), poncho’s en een stijlvolle trenchcoat.
Hallo! draag-mij-altijd-regenkleding, de Mosse collectie.

Hoga Unisex ‘The Comfort collection’:
Basil’s Hoga regenkleding houdt je droog, comfortabel en ziet er geweldig uit. De Basil water- en winddichte stof is gemaakt voor fietsers. Je wilt fietsen, ongeacht het weer. Basil Hoga maakt het mogelijk. De unisex regenpakken zijn gemaakt van T-Fabric 5.000 WP en 5.000 MVP. Kort gezegd betekent dit dat het regenpak waterdicht en ademend is, en laat het regendruppels makkelijk langs het pak glijden, waardoor een klamme binnenzijde wordt voorkomen.

De Hoga serie is verkrijgbaar als regenpak, de regenbroek en jas zijn ook los te kopen. Tevens is de Hoga serie in een poncho variant verkrijgbaar. De Hoga collectie.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Facebook


Alpina
Batavus
Carqon
Cortina
Kalkhoff
Levit
Pegasus
Sparta
Urban Arrow