Bak- en cargofietsen

Urban Arrow bakfietsen en cargofietsen.

NEW! 'Style Cycles groot dealer van 'Urban Arrow'! En daar zijn we trots op!

Bakfietsen zijn al jaren zeer gewild en ook de transportfiets of cargobike wint aan populariteit. De reden laat zich eenvoudig raden: de fietsen hebben veel ruimte voor alle doeleinden, je hoeft niet te tanken, ze zijn milieuvriendelijk en zakelijk aantrekkelijk en je komt makkelijk van A naar B, van deur tot deur. Zonder drukte en zonder parkeerkosten.


Met het assortiment van Urban Arrow is er voor eenieder wat wils, in de uitstraling die bij jou past. Van een familiefiets met alle ruimte voor de kids tot een serieuze vrachtwagen op twee wielen – al dan niet elektrisch ondersteund. Bij Style Cycles zijn ze allemaal leverbaar.
Wij denken dan ook graag met u mee, en adviseren u over alle verschillende mogelijkheden zowel privé als zakelijk.

 

Vier soorten
De bak- en cargofietsen van Urban Arrow zijn er in vier modellen: de Family, Shorty, Cargo en Tender. Ze zijn ontworpen om je vervoerswens uit te laten komen.
Dat kan variëren van een ritje naar school, tot een boodschap of het vervoeren van een flinke vracht.

 

‘De Shorty’: Ook wel de ‘Compacte Reus’ genoemd.
De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is, en kan zelfs voor persoonlijke én professionele doeleinden ingezet worden. Het leverde hem de titel Best Urban Bike op.

Urban Arrows - Shorty Kids

Deze compacte bakfiets is de perfecte fiets voor de stedelijke multitasker, die dingen te doen heeft, plaatsen wil bezoeken en die daarbij ook nog eens dingen mee wil nemen.

 

‘De Family’: Een vliegende start van de dag, fietsen zonder zorgen.
De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family.

Urban Arrows - Family

Overal is aan gedacht. ‘Urban Arrow’ heeft een selectie van accessoires samengesteld door goed te luisteren naar onze rijders. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kun je je bakfiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je je auto lekker op de oprit kan laten staan.

 

‘De Cargo’: kun je kiezen in de lengte die bij je past.
Ga je voor de Cargo XXL, dan ben je met een laadvermogen tot wel 700 liter de SUV van het fietspad. Alle fietsen in het Cargo assortiment zijn uitgerust met de Bosch Performance-motor, Shimano hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork om je rit soepel te laten verlopen. Jij kiest de lengte die past bij de wensen van je bedrijf. Wordt het de Cargo L, XL of XXL? Omdat het een fiets is, reikt de Cargo gemakkelijk tot diep in de haarvaten van de infrastructuur van de stad.

Urban Arrows - Cargo XL

 
‘De Tender’: doet er nog een schepje bovenop en is geschikt voor het vervoeren van grotere goederen die de juiste bescherming nodig hebben. De Tender is een combinatie van fiets- en autotechniek waardoor de driewieler niet alleen erg wendbaar, maar ook zeer sterk en stabiel is. Alle Tender modellen worden geleverd met een drie-wielbasis en dubbele dubbele hydraulische schijfremtechnologie op het voorframe.

Urban Arrows - Tender

 
Veiligheid
De robuuste fietsen van Urban Arrow staan bekend om hun stevigheid, veiligheid, wegligging en evenwicht, terwijl het lichte frame en de elektrische ondersteuning zorgen voor een comfortabele en wendbare rijervaring.

De kinderen zitten comfortabel in een verlaagde positie met een stevige driepuntsgordel.
De bak van geëxpandeerd polypropyleen (EPP) zorgt voor een veilige barrière.
Dit alles in combinatie met de Bosch-motoren, het Enviolo-versnellingssysteem en de keuze uit slimme accessoires zorgen ervoor dat u misschien wel helemaal geen (bedrijfs)auto meer nodig heeft…

 

Meer weten over de persoonlijke of zakelijke mogelijkheden, of wil je een advies op maat? Kom langs of neem contact met ons op!

Neem ook eens een kijkje op de website van 'Urban Arrow' zelf:

https://www.urbanarrow.com/nl/

Facebook


Werkplaatsplanner Tiel

Werkplaatsplanner Passewaaij


Alpina
Batavus
Cortina
Kalkhoff
Sparta
Urban Arrow
Vogue